Vanaf 16 februari gesloten!

Curling

IJssport voor jong en oud

Curling is hot! Het is voor iedereen en daarom het populairste familie- en vriendenuitje van deze winter. De sport met de bezem is laagdrempelig, coronaproof te spelen, draait om teamwork en is vooral hilarisch. Bewaar je balans, gooi de buikschuiftactiek in de strijd en leg de steen zo dicht mogelijk bij de dolly.

Curling Winterfabrique Utrecht

Onze curlingdeals

Fun
Curling

Curlers klaar? Vegen maar! Als team heb je een eigen baan en kun je na een uitgebreide briefing zelf 25 minuten aan de slag. Of je nou gaat voor de buikschuiftactiek of gewoon brute kracht: het doel is duidelijk. De steen zo dicht mogelijk bij de dolly leggen!

Prijs € 15,00 p.p.

Fun
Curling & Drive-thru

Stap na het schaatsen in je auto en rijd naar de Winterfabrique Drive-thru. Van het Noorderlicht tot een sneeuwballengevecht: beleef een winterse wereld vanuit je eigen bolide. Bij de laatste stop ontvang je je gekozen menu. Je frustraties? Die verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Prijs € 15,00 p.p. excl. het burgermenu

Fun
Curling XL

Curlers klaar? Vegen maar! Als team heb je een eigen baan en kun je na een uitgebreide briefing zelf 2 x 25 minuten aan de slag. Of je nou gaat voor de buikschuiftactiek of gewoon brute kracht: het doel is duidelijk. De steen zo dicht mogelijk bij de dolly leggen!

Prijs € 27,50 p.p.

Iets anders dan curling?

Schaatsen

Drive-thru