Vanaf 16 februari gesloten!

Winterfabrique
voor Kids

Het COOLSTE uitje

Beleef samen met je vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke middag bij de Winterfabrique. Stap de ijsbaan op en geniet van de flikkerende lichtjes en het Winter Wonderland om je heen. Oefen samen de vetste kunstjes, schaats wedstrijdjes, duw elkaar vooruit op de schaatshulp en warm weer op met een kop dampende chocomel.  Bekijk & boek de deals direct hieronder.

Curling Winterfabrique Utrecht

Onze populairste deals

Winter Kidsparty

Je kinderfeestje was nog nooit zo COOL! Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit en bouw samen een feestje op het ijs. Wie is er het best in kunstjes en wie schaatst er het hardst?

Prijs € 19,50 p.p.

Schaatsen & Drive-thru

Je kinderfeestje was nog nooit zo COOL! Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit en bouw samen een feestje op het ijs. Op de 1000 M2 ijsbaan kunnen jullie je helemaal uitleven met kunstjes en wedstrijdjes en daarna is het tijd voor een potje curling. Beleef het samen!

Prijs € 17,50 p.p.

1,5 uur schaatsen

In 1,5 uur zwier jij de ijsbaan over en geniet je van de flikkerende lichtjes en het Winter Wonderland om je heen. Dit is inclusief huurschaatsen. Sta je nog niet zo stevig op de ijzers? Dan krijg je er een schaatshulp bij.

Prijs € 17,50 p.p.

Fun Curling

Curlers klaar? Vegen maar! Als team heb je een eigen baan en kun je na een uitgebreide briefing zelf 25 minuten aan de slag. Of je nou gaat voor de buikschuiftactiek of gewoon brute kracht: het doel is duidelijk. De steen zo dicht mogelijk bij de dolly leggen!

Je speelt curling met minimaal 2 en maximaal 4 personen.

Prijs € 15,00 p.p.

Iets anders dan een kinderfeestje?

Schaatsen

Disco Schaatsen